labas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

labas Aksara Jawa: (la) (ba)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg êntèk babar pisan (ing sanalika bae);








Kata kunci/keywords: arti labas, makna labas, definisi labas, tegese labas, tegesipun labas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org