labda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

labda (Snk) (Kw)

  1. kalêksanan, katurutan;
  2. pintêr marang sawijining prakara utawa kawruh
Kacocogna karo
  • lêbda.








Kata kunci/keywords: arti labda, makna labda, definisi labda, tegese labda, tegesipun labda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org