laburan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

laburan (Wl) krama/ngoko

  1. (laboratorium) papan kanggo mriksa obat lsp;
  2. tukang ngadoni obating gula lsp.








Kata kunci/keywords: arti laburan, makna laburan, definisi laburan, tegese laburan, tegesipun laburan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.