laburan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

laburan (Wl) krama/ngoko

  1. (laboratorium) papan kanggo mriksa obat lsp;
  2. tukang ngadoni obating gula lsp.








Kata kunci/keywords: arti laburan, makna laburan, definisi laburan, tegese laburan, tegesipun laburan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org