laci

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

laci Aksara Jawa: (la)ꦕꦶ (ci)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) slorokan ing meja;







Kata kunci/keywords: arti laci, makna laci, definisi laci, tegese laci, tegesipun laci

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.