ladha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ladha Aksara Jawa: (la) (dha)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak mrica.







Kata kunci/keywords: arti ladha, makna ladha, definisi ladha, tegese ladha, tegesipun ladha

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.