Menyang kontèn

laen

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

laén Aksara Jawa: (la)ꦲꦺ (é)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (laén)

  1. êngg pc liya, béda;;
    Kacocogna karo lain.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti laen, makna laen, definisi laen, tegese laen, tegesipun laen

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.