laetulkadar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

laetulkadar Aksara Jawa: [[ꦭꦲꦺꦠꦸlkaꦢꦂ| (la)ꦲꦺ (e)ꦠꦸ (tu)lka (lka) (da) (r)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) wahyu kabêgjan.








Kata kunci/keywords: arti laetulkadar, makna laetulkadar, definisi laetulkadar, tegese laetulkadar, tegesipun laetulkadar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.