lafal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lafal Aksara Jawa: (la)ꦥ꦳ (fa)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar)
Kacocogna karo lapal.







Kata kunci/keywords: arti lafal, makna lafal, definisi lafal, tegese lafal, tegesipun lafal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.