laganu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

laganu Aksara Jawa: (la) (ga)ꦤꦸ (nu)
Lingga:

  1. êngg pc dhèk anu, nalika sêmana.








Kata kunci/keywords: arti laganu, makna laganu, definisi laganu, tegese laganu, tegesipun laganu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org