lagnyana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lagnyana (Kw)

  1. aksara lêgêna (tanpa sandhangan);
  2. wanda pungkasaning pada têmbang sing tanpa sandhangan.








Kata kunci/keywords: arti lagnyana, makna lagnyana, definisi lagnyana, tegese lagnyana, tegesipun lagnyana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org