lah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lah Aksara Jawa: ꦭꦃ
Lingga:krama/ngoko

  1. têmbung sabawa kagèt, bungah lsp.








Kata kunci/keywords: arti lah, makna lah, definisi lah, tegese lah, tegesipun lahBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org