lah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lah Aksara Jawa: ꦭꦃ
Lingga:krama/ngoko

  1. têmbung sabawa kagèt, bungah lsp.








Kata kunci/keywords: arti lah, makna lah, definisi lah, tegese lah, tegesipun lahBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lah&oldid=51900"