lahêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lahêng Aksara Jawa: (la)ꦲꦼ () (ng)
Lingga:

  1. (Kw) aluwung.








Kata kunci/keywords: arti lahêng, makna lahêng, definisi lahêng, tegese lahêng, tegesipun lahêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org