lai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lai

  1. (utawa lêlai) krama/ngoko saradan, lageyan ala;
  2. êngg nakal tmr. jaran








Kata kunci/keywords: arti lai, makna lai, definisi lai, tegese lai, tegesipun lai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.