lain

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lain êngg krama/ngoko

  1. liya, seje;
  2. mokal, nglêngkara.








Kata kunci/keywords: arti lain, makna lain, definisi lain, tegese lain, tegesipun lain
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org