laip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

laip (Ar) krama/ngoko

  1. ringkih, sèkèng;
  2. mlarat kêsrakat;
  3. br lara;








Kata kunci/keywords: arti laip, makna laip, definisi laip, tegese laip, tegesipun laipBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org