lais

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lais Aksara Jawa: (la)ꦲꦶ (i)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg barangan.








Kata kunci/keywords: arti lais, makna lais, definisi lais, tegese lais, tegesipun lais
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org