laju

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

laju (Kw)

  1. dirikatake lakune, digancangake;
  2. maju (mlaku) bantêr, gancang;
  3. banjur, nuli;







Kata kunci/keywords: arti laju, makna laju, definisi laju, tegese laju, tegesipun laju

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.