lakên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lakên Aksara Jawa: (la)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) sêngkêlat.








Kata kunci/keywords: arti lakên, makna lakên, definisi lakên, tegese lakên, tegesipun lakên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.