lalana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lalana (Snk) (Kw)

  1. ngenggar-enggar, sênêng-sênêng;
  2. midêr-midêr, lêlungan njajah.








Kata kunci/keywords: arti lalana, makna lalana, definisi lalana, tegese lalana, tegesipun lalana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.