lalang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lalang Aksara Jawa: (la)ꦭꦁ (lang)
Lingga:

  1. (Kw) alang-alang.
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti lalang, makna lalang, definisi lalang, tegese lalang, tegesipun lalang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.