lalawora

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lalawora krama/ngoko

  1. rèmèh, tanpa têgês;
  2. gunêm sing awuran (tanpa têgês).







Kata kunci/keywords: arti lalawora, makna lalawora, definisi lalawora, tegese lalawora, tegesipun lalawora

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.