lalêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka laler)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lalêr Aksara Jawa: (la) () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan ibêran sing dadi sèt







Kata kunci/keywords: arti lalêr, makna lalêr, definisi lalêr, tegese lalêr, tegesipun lalêr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.