lalêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka laler)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lalêr Aksara Jawa: ꦭꦊꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan ibêran sing dadi sèt








Kata kunci/keywords: arti lalêr, makna lalêr, definisi lalêr, tegese lalêr, tegesipun lalêrBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org