lamba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lamba krama/ngoko

  1. ora rangkêp, dudu camboran;
  2. barès, pasaja, wantah;








Kata kunci/keywords: arti lamba, makna lamba, definisi lamba, tegese lamba, tegesipun lamba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.