lambung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lambung Aksara Jawa: (la)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. iring (sisih) kiwa têngên ing perangan kang têngah tmr. awak, gunung lsp;







Kata kunci/keywords: arti lambung, makna lambung, definisi lambung, tegese lambung, tegesipun lambung

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.