lambung lêngis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lambung lêngis Aksara Jawa: (la)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu) (ng) (_) ()ꦔꦶ (ngi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (lêngis)
krama/ngoko

  1. lambung sangisoring iga wêkasan.
  2. lambung-lêngis









Kata kunci/keywords: arti lambung lêngis, makna lambung lêngis, definisi lambung lêngis, tegese lambung lêngis, tegesipun lambung lêngis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org