lampi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lampi Aksara Jawa: (la)ꦩ꧀ (m)ꦥꦶ (pi)
Lingga:

  1. êngg
Kacocogna karo lampin.








Kata kunci/keywords: arti lampi, makna lampi, definisi lampi, tegese lampi, tegesipun lampi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.