lamping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lamping Aksara Jawa: ꦭꦩ꧀ꦥꦶꦁ
Lingga:

  1. êngg lampin.








Kata kunci/keywords: arti lamping, makna lamping, definisi lamping, tegese lamping, tegesipun lamping
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org