lan-kas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lan-kas Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n) (ka)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kantor Nêgara sing nampa lan mbayari dhuwit.








Kata kunci/keywords: arti lan-kas, makna lan-kas, definisi lan-kas, tegese lan-kas, tegesipun lan-kas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.