lanas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lanas krama/ngoko

  1. alum (garing, lèlèh) marga kêna ing panas;
  2. lantap, brangasan tmr. wong wadon.








Kata kunci/keywords: arti lanas, makna lanas, definisi lanas, tegese lanas, tegesipun lanas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org