landha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

landha Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n) (dha)
Lingga: krama/ngoko

  1. banyuning awu;








Kata kunci/keywords: arti landha, makna landha, definisi landha, tegese landha, tegesipun landha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.