landrat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

landrat Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n)ꦢꦿ (dra)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pangadilan sing mriksa prakara sing rada gêdhe;








Kata kunci/keywords: arti landrat, makna landrat, definisi landrat, tegese landrat, tegesipun landrat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org