langên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

langên (Kw)

  1. sênêng, endah;
  2. kasênêngan, kaendahan;
  3. (utawa lêlangên) sênêng-sênêng, mangun suka;
  4. (utawa kalangênan) sêlir;








Kata kunci/keywords: arti langên, makna langên, definisi langên, tegese langên, tegesipun langên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org