langar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

langar Aksara Jawa: ꦭꦔꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. ladak, lantap.








Kata kunci/keywords: arti langar, makna langar, definisi langar, tegese langar, tegesipun langarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org