langar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

langar Aksara Jawa: (la) (nga) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ladak, lantap.








Kata kunci/keywords: arti langar, makna langar, definisi langar, tegese langar, tegesipun langar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.