langir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

langir Aksara Jawa: (la)ꦔꦶ (ngi) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning woh sing sok dianggo kramas.








Kata kunci/keywords: arti langir, makna langir, definisi langir, tegese langir, tegesipun langir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org