langka

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

langka krama/ngoko

  1. ora tau (arang) anane, arang-arang bangêt;
  2. nglêngkara, mokal anane.







Kata kunci/keywords: arti langka, makna langka, definisi langka, tegese langka, tegesipun langka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.