langkap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

langkap Aksara Jawa: (la) (ng) (ka)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) gêndhewa.








Kata kunci/keywords: arti langkap, makna langkap, definisi langkap, tegese langkap, tegesipun langkap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org