langking

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

langking

  1. (Kw) irêng;
  2. krama/ngoko lamus sêmu irêng tmr. ulês.








Kata kunci/keywords: arti langking, makna langking, definisi langking, tegese langking, tegesipun langkingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org