lanjut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lanjut êngg krama/ngoko

  1. dawa, mulur;
  2. têrus;
  3. krungu saka ing kadohan;








Kata kunci/keywords: arti lanjut, makna lanjut, definisi lanjut, tegese lanjut, tegesipun lanjut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.