lantera

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lantera Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺ (te) (ra)
Lingga: krama/ngoko

Kacocogna karo lêntera.








Kata kunci/keywords: arti lantera, makna lantera, definisi lantera, tegese lantera, tegesipun lantera
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org