lapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lapa Aksara Jawa: (la) (pa)
Lingga:

  1. (Kw) ngêlih








Kata kunci/keywords: arti lapa, makna lapa, definisi lapa, tegese lapa, tegesipun lapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.