lapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lapa Aksara Jawa: ꦭꦥ
Lingga:

  1. (Kw) ngêlih








Kata kunci/keywords: arti lapa, makna lapa, definisi lapa, tegese lapa, tegesipun lapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org