Menyang kontèn

lapang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lapang Aksara Jawa: (la)ꦥꦁ (pang)
krama/ngoko

  1. êngg bawéra, jembar tmr. pamandengan (sawah lsp).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lapang, makna lapang, definisi lapang, tegese lapang, tegesipun lapang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.