lara-brangta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lara-brangta Aksara Jawa: (la) (ra)ꦧꦿ (bra) (ng) (ta)
Lingga:

  1. (Kw) susah marga kêsêngsêm.








Kata kunci/keywords: arti lara-brangta, makna lara-brangta, definisi lara-brangta, tegese lara-brangta, tegesipun lara-brangta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org