lare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lare Aksara Jawa: ꦭꦫꦺ
Lingga:

krama
Krama lare
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bocah.








Kata kunci/keywords: arti lare, makna lare, definisi lare, tegese lare, tegesipun lareBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org