laron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

laron Aksara Jawa: ꦭꦫꦺꦴꦤ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan ibêran kêdadean saka rayap.








Kata kunci/keywords: arti laron, makna laron, definisi laron, tegese laron, tegesipun laron
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org