laron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

laron Aksara Jawa: (la)ꦫꦺꦴ (ro)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan ibêran kêdadean saka rayap.








Kata kunci/keywords: arti laron, makna laron, definisi laron, tegese laron, tegesipun laron
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.