lasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lasa Aksara Jawa: (la) (sa)
Lingga:

  1. (Kw) ak urub, padhang.








Kata kunci/keywords: arti lasa, makna lasa, definisi lasa, tegese lasa, tegesipun lasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.