lasar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lasar Aksara Jawa: (la) (sa) (r)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama lasar
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhasar (pancèn nyata).








Kata kunci/keywords: arti lasar, makna lasar, definisi lasar, tegese lasar, tegesipun lasar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org