lasar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lasar Aksara Jawa: (la) (sa) (r)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama lasar
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhasar (pancèn nyata).







Kata kunci/keywords: arti lasar, makna lasar, definisi lasar, tegese lasar, tegesipun lasar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.