lat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lat Aksara Jawa: ꦭꦠ꧀
Lingga:

  1. (Wl) pc kasèp.








Kata kunci/keywords: arti lat, makna lat, definisi lat, tegese lat, tegesipun latBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org