lata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lata Aksara Jawa: (la) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) têtuwuhan rambat, godhong.








Kata kunci/keywords: arti lata, makna lata, definisi lata, tegese lata, tegesipun lata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.