latar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

latar krama/ngoko

  1. latar sing jêmbar;
  2. (latar irêng, latar putih) dhasaring warna ing bathikan;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti latar, makna latar, definisi latar, tegese latar, tegesipun latar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.