latu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

latu

  1. êngg krama/ngoko gêni sapêlik;
krama
Krama latu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gêni;








Kata kunci/keywords: arti latu, makna latu, definisi latu, tegese latu, tegesipun latuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org